Beveilig je scooter of E-Bike tegen diefstal met de GPS tracker.

De GPS tracker is een kleine module die onzichtbaar in nagenoeg iedere E-Scooter of E-Bike kan worden ingebouwd.

Het bevat verschillende sensoren zoals GPS, Wifi , Shock sensor en bluetooth voor optimale locatiebepaling. Voor het verzenden en ontvangen van data is stroom nodig.

De module krijgt haar power via de accu of motor van de E-Scooter of E-Bike en is tevens uitgerust met een kleine back-up batterij die - als de accu van het voertuig leeg is - nog zo'n week voeding geeft.Altijd verbonden met je voertuig via de app

Met de app ben je altijd virtueel verbonden met je fiets of scooter en kun je onder andere zien waar je voertuig is. Maar de app biedt nog veel meer handige functionaliteiten.

Zo krijg je een notificatie als je voertuig wordt verplaatst, heb je inzage in alle gereden routes, afstanden etc. En is je fiets of scooter gestolen ? Dan kun je er via de app eenvoudig melding van maken en gaat de Tracefy opsporingsdienst aan de slag.App functionaliteiten :

  • Huidige locatie
  • Geofencing ( virtueel slot op je scooter met notificatie bij beweging ) 
  • Meldknop " Mijn voertuig is gestolen "
  • Computer ( Afstand, ritten, snelheid etc. )
  • Onderhoudsplannen met notificatie mogelijkheid

Abonnementsprijzen :

Connectiviteit € 49,95 per jaar

Connectiviteit inclusief opsporing ( trace & recovery )  € 79,95 per jaar

Tracefy opsporing :

Bij een trace & recovery abonnement kun je bij diefstal terugvallen op een gespecialiseerde opsporingsdienst (G4S) die je voertuig terughaalt. Je activeert deze dienst met de meldknop "Mijn voertuig gestolen " in de Tracefy app. Zo'n 90% van de gestolen voertuigen worden terug gevonden door G4S.


 

Voertuig gestolen ?

Is je voertuig verdwenen ? Meld hem dan als gestolen via de meldknop in je app. Hiermee activeer je de opsporingsdienst van G4S.

Zij komen direct in actie en hebben je voertuig doorgaans binnen 48 uur weer gevonden. Als het nodig is schakelen zij ook de politie in.

G4S neemt contact met jou op om je voertuig weer aan jou te overhandigen.