Doohan Itango (VERKOCHT)

    Levertijd:Uit voorraad leverbaar
Bestel
  • Beschrijving

Er is 882 km mee gereden, voor slechts € 1695,-  (Nieuwprijs € 2795,-)

De Doohan iTango is een verrassend leuke elektrische driewiel scooter. Dankzij de 2 voorwielen heb je veel meer grip op de weg wat het rijden veiliger en dynamischer maakt. Aangezien je over 3 remmen beschikt, is de remweg ook een stuk korter.


De Doohan iTango een unieke elektrische driewieler. De iTango is revolutionair op het gebied van driewielers, hij is enorm stabiel en kenmerkt zich door zijn sportieve rijeigenschappen. Een LCD dashboard zo groot dat alles handig valt af te lezen. Een stukje touren naar bijvoorbeeld de supermarkt is een echte beleving op de iTango. Deze smart E-driewieler heeft vele luxe snufjes. De iTango is namelijk Keyless, heeft een alarm en beschikt over cruise control.


Door zijn slimme constructie aan de voorkant beschikt de iTango over enorm veel grip, hierdoor is vallen bijna onmogelijk. Iedereen kan genieten op deze driewieler.

De ideale vervanger van een scootmobiel of als vervoermiddel met een enorme rijbeleving.

Onze iTango is gebruikt maar heeft slechts 882 km op de teler staan dus echt zo goed als nieuw, u kunt de eigenaar worden voor slechts € 1695,- (Nieuwprijs € 2795,-)

Voor meer info : info@evomaxx.eu